2020 een Kwalitatief Uitermate Teleurstellend jaar.

2020 ja. Een, laten we zeggen, Kwalitatief Uitermate Teleurstellend jaar. Na mijn eerste skirm dit jaar in februari bleek al snel dat onze geliefde hobby een behoorlijke knauw zou krijgen. Corona aka de boogaflu deed zijn intrede en onze gear en replica’s mochten de kast in. Na 1 juli mocht weer wat maar de tweede helft van dit jaar bleef een onduidelijk wat mag niet en wat mag wel festijn. Tot 15 december waar we te horen kregen dat we onze gear het laatste stukje dit het jaar plus het eerste stukje van 2021 aan de spreekwoordelijke kapstok mochten hangen.

Wat ons het grootste gedeelte van dit jaar reste was thuis op een kaartje schieten, tactical reloads oefenen en verlekkerd naar youtube video’s kijken van airsofters in landen waar wel mocht worden gespeeld.  

Maar wat nu, wat staat ons te wachten? Ik ben bang dat niemand daarop een goed antwoord kan geven. Natuurlijk hoop ik net als jullie dat we het volgend jaar de hele ellende van 2020 achter ons kunnen laten en we ons weer uit kunnen leven op onze mooie Nederlandse en Belgische airsoft velden. We gaan het afwachten, we gaan het zien.

Maar voor nu wensen wij hier op het Toothless HQ jullie allemaal een fijne kerst en een fantastisch 2021 en ik hoop jullie allemaal in goede gezondheid terug te zien op de allerbeste skirms die we ons maar voor kunnen stellen.

Capt. Toothless signing off. 

Gerelateerde Afbeeldingen:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is protected !!