Sociale media en airsoft zijn een slechte mix. Op youtube worden de inkomsten van video’s van airsoft content creators steeds vaker stopgezet (demonetized). Facebook en instagram, waar spammers en scammers vrij baan hebben en waar we regelmatig worden geconfronteerd met rotzooi waar we niet om hebben gevraagd, blokkeren of verwijderen regelmatig foto’s, videos en soms volledige groepen vanwege airsoft content. Om moedeloos van te worden.
 

Maar er is een alternatief, airsofter.world. Airsofter.world is ooit begonnen in Oekraïne heeft als doel de internationale airsoft community te verbinden en airsofters een platform te bieden waar ze al hun airsoft gerelateerde zaken kunnen delen met andere airsofters. Zonder censuur. Een platform voor en door airsofters waar informatie kan worden uitgewisseld. Een platform waar het mogelijk gaat worden makkelijk om informatie over regelgeving en events in je eigen maar ook in het buitenland te vinden.
 
Maar we hebben jullie hulp nodig. We groeien en zitten momenteel op ongeveer 9900 leden maar dat kan natuurlijk veel beter. En nee, we vragen niet om geld. We vragen jullie om lid te worden. En waarom zou je het niet doen? het is gratis! Hoe meer leden we hebben hoe interessanter het wordt voor bedrijven om advertenties te plaatsen waardoor wij meer inkomsten hebben en wij meer functionaliteiten sneller kunnen aan gaan bieden.
 
Dus waar wacht je nog op? Ga naar https://airsofter.world en maak een account aan en ontdek airsofter.world!
 
Vragen of feedback? Bezoek onze airsofter.world discord: https://discord.gg/Ng6huDwvDa
 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is protected !!