Op 14 april 2024 organiseert Airsofter World in Samenwerking met de Belgische AAB, het eerste Belgische test event voor een internationale competitie met focus op missions based gameplay. Noem het gerust milsim in a box. Met Airsofter World starten we in 2024 met een reeks test events in verschillende landen. Airsofter World is een internationaal airsoft platform die communites samen brengt, nationaal en internationaal.
 

In 2025 gaan we van start met de eerste nationale wedstrijden en in 2026 volgt het eerste internationale event. Om dit op een goeie en onderbouwde manier te doen starten we met een reeks test events om een goed rulebook op te kunnen stellen.
 
Zoals gezegd is ons doel om een competitie op te starten maar dan geen speedsoft of iaps maar milsim als basis. De team vs team missies moeten worden uitgevoerd op een tactische manier. Gebruikte gear en replica’s moeten voldoen aan een milsim basis dus realistische replica’s en gear. Voor speedsoft elementen is GEEN plaats!
 
Het eerste test event gaat door op 14/04 in the Firehouse te Kluisbergen in Belgie. Tijdens de missies gaan we gebruik maken van de ATB, gemaakt door Ares Alpha. Dankzij de props van Ares Alpha kunnen we de voortgang van de missie goed volgen.
 
Ben jij iemand die wat meer wil dan een zondag game waar je van de ene boom naar de andere staat te knallen? Heb je zin om het competitieve naar boven te laten komen en iedere missie volle bak er voor te gaan, schrijf je dan in op https://airsofter.world/en-us/game/view-info?id=3472
 
Voor vragen of opmerkingen neem gerust cantact met me op. Hier of via capt@toothless.nl.
 
Zien we je de dan?

Gerelateerde Afbeeldingen:

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is protected !!