Dark Forest in Ulicoten. Het airsoft veld waar ik mijn eerste en tijdelijk laatste (met dank aan corona)  skirm had. Een niet al te groot maar erg goed veld met een organisatie waar je U tegen kunt zeggen.

En nu zit Dark Forest in de problemen.

De gemeente Gemeente Baarle Nassau heeft in al haar wijsheid besloten dat na 10 jaar airsoften niet meer mag omdat het veld onder intensieve dagrecreatie valt. het huidige bestemmingsplan is extensieve dagrecreatie. Ik ga niet eens pretenderen te weten wat die twee zijn en wat het verschil is maar het is en blijft vreemd dat pas na tien jaar het kwartje valt bij de gemeente Baarle Nassau dat het gebruik van het terrein niet valt onder het bestemmingsplan.

Dat gezegd hebbende, Dark Forest heeft jullie hulp nodig. Als je Dark Forest een warm hart toedraagt ga dan naar de petitie pagina op avaaz.org en onderteken de petitie voor het behoud van Dark Forest. Want airsoft is niet zomaar een spelletje maar een serieuze sport met een hechte community en ieder veld dat gesloten wordt is er een te veel.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is protected !!