Dark Forest, the fight continues. De gemeente Gemeente Baarle Nassau besloot in al haar wijsheid dat na 10 jaar airsoften op het terein van Dark Forest dat niet meer mocht. De reden waarom lees je hier. En Dark Forest heeft jullie hulp nog steeds hard nodig.

Op 20 Juni werd er op avaaz.org een handtekening actie opgezet ter ondersteuning van Dark Forest om de gemeente Baarle Nassau duidelijk te maken dat de airsoft community het airsoft veld Dark Forest weer open wilde hebben. Helaas was het aantal handtekeningen op z’n minst gezegd ondermaats. Ten tijde van die schrijven hadden welgeteld 1.612 mensen de petitie ondertekend. Op het totaal aantal van ongeveer 20.000 NABV leden is dat op z’n zachts gezegd een beetje triest. Dat gezegd hebbende, de petitie is er nog steeds en het is nog niet te laat om te tekenen.

Met 1612 handtekeningen kom je natuurlijk niet ver bij een wereldstad zoals Baarle Nassau en moeten er andere wegen worden gezocht om het veld weer open te krijgen. De meest directe weg is via een rechtzaak, maar dat is een behoorlijk kostbare zaak. Daarom is een niet nader te noemen airsofter een croudfunding actie begonnen om Dark Forest een financieel steuntje in de rug te geven.  

Een fantastische actie die een hoop steun, en natuurlijk donaties, verdiend. Airsoft velden zijn in Nederland al niet heel erg dik gezaaid en ieder veld dat moet sluiten is er een te veel. Daarom vraag ik jullie, wij airsofters zijn 20.000 man sterk en moeten Dark Forest helpen weer op de airsoftkaart te krijgen. Dus doneer, iedere euro helpt en laat de gemeente gemeente Baarle Nassau weten dat we Dark Forest niet zonder slag of stoot opgeven. Never Retreat, Never Surrender. De mensen achter Dark Forest verdienen het!

 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
error: Content is protected !!